Ga naar hoofdinhoud

Gebroeders Romp in de prijzen

Ruben Romp hier met Audi's Dimple. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Terwijl in de hoofdring van de Odense Hose Show de dressuurruiters hun beste beentjes voorzetten in de Grand Prix, reden de springruiters de 3* Small Tour. Shane Carey kaapte op Contenance 15 met minimaal verschil de overwinning weg voor de neus van Ruben Romp en Audi's Dimple. Jesper Romp reed Don'T Touch It M naar de vijfde positie.

Bijna de helft van het deelnemersveld wist het Twee Fasen-parcours over 1,40m foutloos af te leggen. De Ier Shane Carey deed dat als snelste op de tienjarige merrie Contenance (v. Cornet Obolensky). Hij klokte 25,57 seconden. Daarmee bleef hij Ruben Romp met Audi’s Dimple, de dochter van Wittinger VDL, maar net voor. Romp zette een tijd van 25,92 seconden neer.

De Duitser Jesse Luther en Zarin 43 (v. Clarence) kwamen dit jaar alleen nog maar in Herning aan de start. In Odense reed hij zijn merrie voor de tweede keer internationaal en klokte de derde tijd, 26,93 seconden. Hij bleef de Deense Marit Skollerud op Ciemusic Z (v. Crown Z) en Jesper Romp op de AES goedgekeurde hengst Don’T Touch It M (v. Untouchable) een seconde voor.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.