Ga naar hoofdinhoud

Geen voorbij komen aan Semmieke Rothenberger en nichtje Nadine Krause

Dancer hier onder Kirsten Brouwer
De jeugd trapte af op het CDI in Wiener Neustadt. Bij de Young Riders domineerde Semmieke Rothenberger in de eerste twee proeven. Ze won de teamtest en de individuele proef met Dissertation (v. Don Crusador) en werd twee keer tweede op Geisha (v. Gribaldi). Haar nichtje Nadine Krause pakte twee keer de derde plaats met Kirsten Brouwers voormalige wereldkampioen Dancer (v. Vivaldi).

Met hoge percentages pakte Semmieke Rothenberger de dubbel. De elfjarige Don Crusador-dochter liep in de teamtest voor de Young Riders 75,118% en in de individuele proef steeg het percentage naar 77,235%. Op de zestienjarige Gribaldi dochter Geisha bleef ze beide keren ongeveer twee procent achter.

Wereldkampioen Dancer

Ook de voormalige wereldkampioen Dancer bleef onder Nadine Krause in beide proeven boven de 70%, maar moest diep buigen voor haar nichtje Rothenberger.

Fabienne Jongen

Voor Nederland kwam Fabienne Jongen in de ring. In de teamtest reed ze Botticelli naar 67,912% wat haar de achtste plaats opleverde. In de individuele proef verbeterde Jongen zich en klom met de zoon van Obelisk naar de zesde plaats met 68,618%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron St.Georg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.