Ga naar hoofdinhoud

Goede generale voor Argentijnse World Cup debutante

Vlak voordat ze de eerste Argentijnse deelneemster in de wereldbekerfinale in Omaha wordt, reed Maria Florencia Manfredi haar paard Bandurria Kacero naar de overwinning in de kür op muziek op het CDI3* in Wellington. Voor Manfredi is het de eerste overwinning buiten Argentinië en haar score van 72.525% was tevens een persoonlijk record.

De overwinning in de kür was een goede opmaat voor Manfredi richting de wereldbekerfinale volgend weekend in Omaha. Maandag vliegen de dressuur- en springpaarden die in Florida op de circuits lopen naar de stad in Nebraska. Manfredi liet in de kür de Australische Kelly Lane met Udon P (v. Hierach) en Christilot Boylen op Drentano (v. De Niro) achter zich.

CDIO3* kür

Gisteravond werden ook de küren gereden door de deelnemers aan de Nations Cup. In de Grand Prix kür ging de overwinning naar de Canadese Megan Lane met de in Amerika gefokte KWPN’er Caravella (v. Contango). Met 74.55% bleef ze Shelly Francis en Doktor (v. Diamond Hit) net voor. Lisa Wilcox werd met Galant (v. Escuro) derde.

Derde zege voor Tina Irwin

Tina Irwin boekte met Laurencio (v. Laurentio) haar derde overwinning in de Lichte Tour voor de Nations Cup. Haar man Jaimey werd wederom tweede op de KWPN’er Donegal V (v. Johnson).

U25 kür

Na twee keer een tweede plaats te hebben gehaald, was er nu een overwinning voor de Amerikaanse Anna Buffini. In de U25-kür reed ze de zoon van Kennedy, Sundayboy, naar de zege.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses/Persbericht/Dressage-news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.