Ga naar hoofdinhoud

Goud voor Van Peperstraten in ZZ-Licht, zilver voor Heuitink

Daphne van Peperstraten met Cupido. Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink-van Dijk
Daphne van Peperstraten ging met haar Greenpoint’s Cupido (v. Johnson) na de eerste ZZ-Licht proef vandaag al aan de leiding en schreef zojuist ook unaniem de overwinning in de kür op haar naam. Daarmee won de amazone met een totaal van 146,258% ook het kampioenschap in deze klasse. Op plaats twee volgde Joyce Heuitink met de Apache-zoon Gaudi Vita, die in beide proeven tweede werd en daarmee zilver won op het kampioenschap.

Heuitink zat Van Peperstraten wel dicht op de hielen met een totaalscore van 145,408%, maar kon haar niet van de hoogste trede op het podium houden.

Brons

De derde plaats in de kür was voor Lotje Schoots met La Valencio’s Favorit (v. Jazz). De amazone uit Abcoude kwam uit op een score van 71,500% in de kür. Opgeteld bij het resultaat in de eerste proef leverde dat de overall vijfde plek op voor Schoots. Het brons in het kampioenschap was voor de nummer drie uit de eerste proef Neelke van Kollenburg met Feline, net als het paard van Schoots een nakomeling van Jazz. Van Kollenburg werd zesde in de kür, maar haar totaal uit de eerste proef leverde een overall-score op van 139,662%.

De top 5 werd compleet gemaakt door Stephanie de Frel met Vmf Farmana Angel (v. Armani) met een totaal van 139% in totaal.

Klik hier voor alle uitslagen
Klik hier voor de overzichtspagina van de KNHS Indoorkampioenschappen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.