Ga naar hoofdinhoud

GP San Giovanni: Schröder derde, Bruggink vierde

De Italiaan Gianni Govoni won vanmiddag de Grote Prijs op 1.50-niveau van de Riviera Sun Tour voor eigen publiek met AES-er Antonio (v. Oklund). De Nederlanders Gerco Schröder en Gert-Jan Bruggink moesten het doen met de derde en vierde plaats in het Italiaanse San Giovanni. Bruggink zette wel de snelste tijd neer in de tweede fase van de rubriek, maar moest die snelheid bekopen met een pechfout op de laatste hindernis. 

Gianni Govoni stuurde Antonio in 45,31 seconden over de streep in de tweede ronde van het tweefasen-parcours zonder barrage. Daarmee verdiende hij 7.000 euro. De Duitser Marcel Marschall deed er met Utopia 48 (v. Concas) 45,91 seconden over en werd daarmee tweede.
Gerco Schröder was ook twee keer foutloos met GLOCK’s Lausejunge (v. Ludwigs AS), maar was met 47,56 een stuk langzamer.

De snelste tijd werd neergezet door Gert-Jan Bruggink die als laatste starter binnenreed. Met Connelly 2 (v. Calvados Z) gaf hij vol gas en dook hij onder de 45 seconden. In alle snelheid vloog wel de laatste balk uit de staanders en moest Bruggink het doen met de vierde plaats.

Sanne Thijssen en Jelmer Hoekstra werden respectievelijk tiende en veertiende in de rubriek.

Klik hier voor de volledige uitslag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.