Ga naar hoofdinhoud

Gregory Wathelet wint 1,50 m in Zürich

Conrad de Hus hier met Gregory Wathelet. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In de zojuist op het CSI Zürich verreden Art on Ice Prize over 1,50 m heeft de Belgische Gregory Wathelet met Oh d'Eole (v. Kannan) de overwinning behaald. Wathelet stuurde de dertienjarige merrie foutloos rond in 26,57 seconden. De Duitser Hans-Dieter Dreher en Colore (v. Contender) werden in 27,54 seconden tweede, voor de Ier Bertram Allen en Romanov (v. Heartbreaker) die 28,56 seconden nodig hadden.

De Duitse Kaya Lüthi met Pret A Tout (v. Hiram Chambertin) en de Zwitserse Romain Duguet met Quorida de Treho (v. Kannan) maakten de top vijf compleet.

Maikel van der Vleuten zorgde met VDL Groep Eureka (v. Chin Chin) met de elfde plaats voor het beste Nederlandse resultaat. De twee overige Nederlandse ruiters kwamen niet tot aansprekende resultaten. Gerco Schröder en Glock’s Ambelina JB (v. Berlin), gister in het 1,45 nog goed voor een foutloze rit en een dertiende plaats, liepen zeventien strafpunten op en eindigden in de onderste regionen. Harrie Smolders besloot de strijd te staken met zijn Regina Z (v. Rex Z).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.