Ga naar hoofdinhoud

Habibi DVB wint tweede jonge paarden-wedstrijd in korte tijd

Habibi DVB Foto: Melanie Brevink-van Dijk/ Paardenkrant-Horses.nl
Habibi DVB (Don Schufro uit Davina DVB v. Johnson) uit de fokkerij van Dressuurstal van Baalen won afgelopen weekend zijn tweede jonge paarden-competitie in twee weken. Half november was er de zege met 88,5 punten in de KWPN ZH Dressage Cup en afgelopen weekend ging er in de Equisport Cup nog een schepje bovenop: 89,5 punten. 

De Don Schufro-zoon werd onder het zadel van Jos van Doorn door juryleden Jacques Verkerk (ook jurylid van de KWPN ZH Dressage Cup) en Laurens van Lieren beoordeeld met bijna 90 punten.

Op de tweede plaats volgde de Bon Bravour-dochter Haley B (mv. Jazz) met 88 punten onder Marlou de Ruyter en Robin van Lierop reed de KWPN aangewezen hengst Hot Game (v. Easy Game) naar 82 punten.

Inanda en Immens-Ieni K delen zege driejarigen

Bij de driejarigen werd de zege gedeeld door de Rock Forever-dochter Inanda en de IBOP-topper Immens-Ieni K (v. Dream Boy) van fokker KWPN-voorzitter Siem Korver. Beide merries werden voorgesteld door Marlou de Ruyter en kregen 84,5 punten van de jury.

De derde plaats werd ook gedeeld. Met 84 punten werden de KWPN aangewezen hengsten Iristo (v. Apache) en Idool N (v. Bordeaux) van respectievelijk Ad Valk en Joop van Uytert samen derde.

Habibi DVB als driejarige:

Bron: KWPN Gelderland/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.