Ga naar hoofdinhoud

Hendrix en Jewel LVP tweede in Youngster Tour Samorin

Foto De Paardenkrant
De zege in de rubriek voor zevenjarigen ging zojuist in het Slowaakse Samorin naar Luka Zaloznik en Eagel. De ruiter uit Macedonië stuurde de KWPN-merrie van Van Gogh in 35.79 seconden foutloos door de barrage en verwees Timothy Hendrix met  Jewel LVP naar de tweede plaats. Naast Hendrix eindigde ook Monique van den Broek met Dora van de Helle nog in de top tien van deze rubriek over 1.30m.

Hendrix was met de dochter van Berlin goed voor de tweede snelste foutloze barragerit. Het duo stopte de klok op 36.52 seconden en bleef daarmee op hun beurt ruim voor op Istvan Fazekas en Cessna, die derde werden. De Hongaar stuurde de Colonado-dochter in 38.30 seconden rond.

De vierde plaats was voor Niklaus Schurtzenberger en Emorkus Re. De springruiter uit Zwitserland was iets te langzaam voor een plek in de top drie met zijn KWPN-ruin en klokte af op 38.44 seconden.
De top 5 werd verder compleet gemaakt door de Zwitserse Silvia Bazzani met Clide met een foutloze barragerit in 39.49 seconden.

Van den Broek en de Castelino-dochter finishten in de derde snelste tijd, maar liepen tegen vier strafpunten aan en moesten genoegen nemen met de negende plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.