Ga naar hoofdinhoud

Iris Mensink naar hoogste dagscore in Bunschoten

Op de Subtopwedstrijd in Bunschoten stuurde Iris Mensink de Rousseau-zoon Zeewolde's Oberon naar 65,66% in de Intermediaire I. Dat leverde haar niet alleen de winst in die rubriek op, maar ze realiseerde daarmee ook de hoogste score van de dag.

Van de vier deelnemers in de Inter I kwamen alle vier met 60% of meer de ring uit. Marijke de Geus kwam het dichtst bij Mensink in de buurt. Met de Johnson-zoon Mdg Equestrian’s Conneticut behaalde ze 63,16%.

Prix St. Georges-winst voor Van Egmond

In de Prix St. Georges gingen wat meer combinaties van start. Hier was Eline van Egmond met Duvall (v. Sansisco) de beste, 64,61% leverde haar het oranje lint op. Geert-Jan Raateland eindigde op plaats twee met Painted RDH (v. Painted Black), hij bleef met 63,42% ruim 3 procent voor op Daniëlle Keur en Dettori (v. Wynton).

Dubbel succes voor Drent

In het zadel van Arriant (v. Jazz) won Gerald Drent beide ZZ-Zwaar-proeven. In de eerste ring kwam hij tot 65,00%, bijna vier procent meer dan Annet Brouwer met Adamo V.D.W. (v. Gribaldi). De tweede proef van Drent was goed voor 61,57%. Geen van de andere combinaties behaalde hier een winstpunt.

Grand Prix

Manon van Hylckama-Vlieg stuurde Kinsley Archibald (v. Krack C) met 65,00% naar de winst in de Grand Prix. De rubriek die gecombineerd werd met de Intermediaire II, bracht Kirsten Teeuwen en Camorkus (v. Contango) het rode lint.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.