Ga naar hoofdinhoud

Jennifer Sekreve domineert Subli-selectie Drachten

Jennifer Sekreve met Ferrero. Foto: Melanie Brevink
Jennifer Sekreve deed afgelopen zaterdag in Drachten goede zaken in de kwalificatiewedstrijd van het KNHS Subli Kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Bij de vijfjarigen reed de amazone haar WK Verden-paard Ferrero naar de overwinning. Bij de zesjarigen was Sekreve ook de beste, nu in het zadel van San Amour-zoon San Siro.

Voor haar proef met de vijfjarige Rhodium-zoon Ferrero kreeg Sekreve van juryleden Rita van den Engel en Corrie Rave een score van 82,60% toebedeeld. Op kleine afstand met 81,40% volgde Olga Boucher met haar eigen fokproduct Feloek la Haye.

De rubriek voor zesjarigen werd een afgetekende overwinning voor Sekreve. De stalamazone van Johan Hamminga reed de in Oldenburg gefokte San Siro naar een score van 78,80%, negen procent los van de als tweede geëindigde Larissa van Craaikamp. De Noord-Hollandse amazone behaalde met Sir Oldenburg-merrie Elvira Oase een score van 69,60%.

Bij de vierjarigen waren Lisanne der Nederlanden en Gifted DVB de smaakmakers. De stalamazone van Dressuurstal Van Baalen reed de Jazz-zoon naar de zege met een topscore van 87%. Laura Zwart eiste de tweede en derde plaats op. Met Andretti-zoon Gruno was Zwart goed voor 80,20% en de tweede plek. In het zadel van Lumen Ghandi sloot de amazone met 76,60% aan op de derde plek.

Klik hier voor de uitslagen 4-jarigen.
Klik hier voor de uitslagen 5-jarigen.
Klik hier voor de uitslagen 6-jarigen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.