Ga naar hoofdinhoud

Jessica Springsteen de baas in Wellington

Met Kashmir van Schuttershof-telg Davendy S schreef de Amerikaans amazone Jessica Springsteen vandaag de 34.000 dollar gedoteerde speedklasse op naam in Florida. Ze verwees met haar rit landgenoten Andrew Ramsay en Lillie Keenan naar respectievelijk de tweede en derde plaats.

De hoofdrubriek van vandaag, verreden gedurende de zevende week van het Winter Equestrian Festival, kreeg een bejubelde winnares. Springsteen snelde in 57.50 seconden met de twaalfjarige BWP’er Davendy S, die tot medio 2014 furore maakte onder het zadel van de Franse Eugénie Angot, door de finish. Ruim een seconde sneller dan de nummer twee, Andrew Ramsay.

Ramsay zadelde Welfare (v. Pacific), waarmee hij zich in de openingsrubriek van deze week zich ook al als tweede kwalificeerde. De pas achttienjarige amazone  Lillie Keenan vervolledigde de top drie met Balance (v. Cantos), die eerder uitkwam onder Piet Raijmakers Jr.

Voor Venezuela werden Emanuel Andrade en Nokia de Brekka (v. Quick Star) vierde. Ier Shane Sweetnam en Cardento-zoon Cyklon completeerden de top vijf.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.