Ga naar hoofdinhoud

Jessica von Bredow wint Grand Prix Donaueschingen

Jessica von Bredow, hier met Zaïre-E Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl
Jessica von Bredow-Werndl heeft met de KWPN-merrie Zaïre de Grand Prix op het CDI4* van Donaueschingen gewonnen. Alleen het Nederlandse jurylid Adriaan Hamoen had een derde plaats voor de Duitse amazone in gedachten, de overige leden van het jurycorps waren unaniem in hun oordeel. Tommie Visser was niet tevreden over zijn proef, waarmee hij een zevende plek behaalde. 

Zaïre, de elfjarige elegante dochter van Son de Niro, kreeg slechts twee keer een zes op haar protocol en behaalde voor de passage-elementen de hoogste scores. Met een eindscore van 73,880 procent mocht Von Bredow het winnaarslint in ontvangst nemen. Haar landgenote Beatrice Buchwald werd in het zadel van Weihegold tweede met 72,780%. Voor Denemarken legde Daniel Bachmann-Andersen met Blue Hors Hotline (v. Hofrat) beslag op de derde prijs met een puntentotaal van 72,440%.

Tommie Visser verscheen met Variohippique’s Vingino in de ring, maar kwam slechts tot een score van 65,780%. Visser was na afloop van zijn rit niet tevreden:”Nou dit rondje was het voor mij dus helemaal NIET, een regen van fouten”, aldus Visser op zijn facebookpagina.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.