Ga naar hoofdinhoud

Jochems net naast podium 1.40m Valkenswaard

Anna Edwards schreef zojuist de overwinning van de tweefasen springproef over 1.40m op haar naam in Valkenswaard. De Britse zat in het zadel van de achtjarige KWPN'er Darling HDH en stuurde de Douglas-dochter in 31.43 seconden naar de winst. Kevin Jochems was met Van Schijndel's Daimond met de vierde plek de beste Nederlander in deze rubriek.

De tweede plaats was ook voor een KWPN-fokproduct, de Amerikaanse Carly Anthony stuurde Double Quick in 31.69 seconden rond en verwees Ramzy Hamad Al Duhami met Garlic v. Kapelhof uit Saoedi-Arabië naar de derde plaats met hun rit in 31.77 seconden.

Jochems zette met zijn achtjarige Rascin-zoon een foutloze ronde neer in 33.21 seconden en Malin Parmler maakte met de KWPN-gefokte Dagma de top 5 compleet met een foutloze rit in 33.78 seconden.

Ivo Biessen, Piet Raijmakers jr en Aniek Poels eindigden ook in de prijzen in deze rubriek. Biessen kwam met Dimpf HDH uit op de zevende plek, Raijmakers jr stuurde Van Schijndel’s Dominus naar de twaalfde plaats en Poels werd vijftiende met Barry White.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.