Ga naar hoofdinhoud

Jumping Peel & Maas maakt zich op voor zesde editie

Winnaar GP Jumping Peel & Maas 2013: Patrick Lemmen
Op de terreinen van Stal Hendrix in Kessel vindt van 24 tot en met 26 juli de zesde editie van Jumping Peel en Maas plaats. Het evenement heeft met de helft van de top twintig NK ruiters en diverse buitenlandse starters een indrukwekkend deelnemersveld. Waaronder de gebroeders Schuttert,  Eric van der Vleuten en Carlos Motta Ribas. Het evenement wordt van begin tot eind live uitgezonden door ClipMyHorse.

Het driedaagse concours biedt een afwisselend programma met rubrieken voor jonge paarden, evenals proeven in de klasse Z tot en met 1.40m. Ruim 600 combinaties zullen aan de start verschijnen, waarbij het concours op zaterdagavond afsluit met het hoofdnummer, de Grote Prijs van Jumping Peel en Maas.

De teugels zijn dit jaar voor het eerst geheel in handen van de jonge generatie Hendrix. Wat begon als een studieproject van Janou Hendrix, is met de jaren uitgegroeid tot één van de mooiste concoursen van Zuid-Nederland. De studiegenoten van de dochter van Paul Hendrix hebben inmiddels plaats gemaakt voor haar broer Michel en haar neef Timothy.

Het drietal is verheugd over de belangstelling die het evenement geniet en enthousiast over het nieuwe initiatief; Grand Café De Sport. Op woensdag 23 juli nemen Olympische sporters, waaronder Jeroen Dubbeldam, deel aan een avondvullend programma ten behoeve van het goede doel.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.