Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling goed op dreef in Arezzo

Jur Vrieling, hier met Zirocco Blue. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de Italiaanse Toscana Tour in Arezzo heeft Jur Vrieling vandaag goede zaken gegaan. Hij reed zich met zijn paarden Wind VA (v. Crawford), Quality Fz (v. Quinteder), VDL Glasgow vh Merelsnest (v. Nabab de Reve) en Zypern III (v. Casall) maar liefst vier keer in de prijzen.

In het 1,35 direct op tijd was Vrieling met de tienjarige Wind VA goed voor de hoofdprijs. De Italiaan Paolo Adamo Zuvadelli sloot met Demetra Aremac (v. Michael Braun) aan op de tweede plek. Voor zijn rit met Quality Fz mocht Vrieling de tiende prijs ophalen. Demi van Grunsven en Clearway-zoon Amaretto waren goed voor het elfde geld.

In de kwalificatie voor de Grote Prijs – een 1,45 m direct op tijd – reed Vrieling de hengst VDL Glasgow vh Merelsnest (v. Nabab de Reve) naar de vijfde stek. De rubriek werd gewonnen door de voor eigen publiek rijdende Roberto Previtali met Quuni d’Amaury (v. Gem of India).

1,30 m-zege voor Van Grunsven

In het tweefasen over 1,30 m was Demi van Grunsven de beste. Zij zat in het zadel van de achtjarige Verdi-nazaat Darobi. Vrieling reed de negenjarige Zypern III in deze rubriek naar de zevende prijs.

Klik hier voor de uitslagen van het 1,30 m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1,35 m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1,45 m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.