Ga naar hoofdinhoud

Kampioenen twee- en driejarige merries La Grande Semaine bekend

In Fontainebleau staat dezer dagen alles in het teken van La Grande Semaine, het Franse equivalent van de Bundeschampionate. Voor de twee- en driejarige merries zijn de nieuwe kampioenen inmiddels bekend.  Flower de la Perouse (v. Unik d'Ick) en Ellia d'Alemps (v. Dollar dela Pierre) kregen in hun leeftijdscategorie het kampioenslint omgehangen.

Er kwamen in totaal ruim tachtig twee- en driejarige merries uit heel Frankrijk in de ring in Fontainebleau en ze kregen cijfers voor model, vrij beweging en vrijspringen. Flower de la Perouse kreeg in totaal 16.56 punten en eindigde op de eerste plaats bij de tweejarige merries. Comme il faut-dochter Flore du Borget volgde op de tweede plaats met 16.31 punten en Floodie d’Alemps (v. Orlando) eindigde met 16.08 punten op de derde plaats.

Driejarigen

Bij de driejarigen werd Ellia d’Alemps met 16.24 punten gehuldigd als nieuwe kampioene. Emotion du Pomiez (v. Jaguar Mail) eindigde met 16.11 punten op de tweede plaats en de Con Air-dochter Extreme Passion maakte het podium  compleet met 16.03 punten in totaal.

Bron: Persbericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.