Ga naar hoofdinhoud

Kent Farrington en Uceko ijzersterk in Calgary

Kent Farrington met Uceko
Een jaar geleden was Kent Farrington voor het laatste actief met de Celano-zoon Uceko. Vannacht reed hij de 1,50m openingsrubriek van het CSI4* in Calgary binnen en won afgetekend met de zestienjarige KWPN'er. Eric Lamaze werd met Coco Bongo (v. Caretino) tweede en de derde plaats was voor Juan Manuel Luzardo op de Hannoveraan Stan (v. Stakkato).

De nummer een van de wereld heeft voor Uceko een aantal wedstrijden rond Calgary ingepland. “Ik zet het paard niet veel in”, vertelt Farrington, “Ik ga alleen naar plaatsen waar hij fijn loopt – hij houdt van gras en heeft het hier altijd goed gedaan.”

Met het fokproduct van Van den Hof uit Ruinen was Kent Farrington een van de drie combinaties die de barrage van het 1,50m-parcours konden halen. Hij reed een ijzersterke nulronde in 35,57 seconden waar zijn collega’s niet aan konden komen.

Eric Lamaze die vorige jaar de rubriek won, moest op Coco Bongo ruim drie seconden toegeven. Juan Manuel Luzardo kwam met zijn tijd van 36,11 wel in de buurt van Farrington, maar kreeg met Stan een springfout.

Klik hier voor de uitslag.

Bron persbericht Spruce Meadows/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.