Ga naar hoofdinhoud

Kent Farrington wint etappe Suncast Classic competitie

In week zeven van het Winter Equestrian Festival is de Suncast Classic gewonnen door Kent Farrrington. Met maar liefst zeventien barrage-deelnemers kreeg de Amerikaanse springruiter de overwinning niet kado maar verwees hij toch vier dames naar plaats twee tot en met vijf. 

Farrington kreeg twee kansen in de barrage. Met Gazelle tikte hij een balk naar beneden en werd tiende. Zijn tweede barragerit in het zadel van de Lupicor-dochter Waomi liep beter. Met een foutloze rit verbeterde hij de tijd van Canadese amazone Tiffany Foster en gaf met een snelle tijd de eerste plek niet meer uit handen.

Foster reed de ervaren Tripple X III, die voorheen met Ben Maher zo succesvol was, naar de tweede plaats. Beezie Madden reed de Nabab De Reve-dochter Vanilla met een eveneens foutloze barragerit naar de derde plek. Plaats vier en vijf ging naar de Franse amazone Marie Hecart die met Vatson Sitte en Quatuor de B’Neville twee foutloze barragerondes reed.

De Suncast 1.50m Championship Serie is een competitie die gedurende de twaalf weken WEF loopt. De ruiter die over twaalf wedstrijden het beste gepresteerd heeft krijgt twee jaar de beschikking over een nieuwe Range Rover Evoque. De afgelopen weken gingen de overwinningen naar topruiters als Connor Swail, McLain Ward, Doda de Miranda, Darragh Kenny en Alexander Zettermann.

Bron: Horses / Jennifer Woods Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.