Ga naar hoofdinhoud

Kirsten Brouwer tikt 70% aan met Fifty Fifty

Kirsten Brouwer, hier met Sultan des Paluds Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de subtopwedstrijd in Someren was het oranje lint in de PSG vanmiddag voor Kirsten Brouwer met Fifty Fifty (v. Vivaldi). Het duo reed naar 70,13%. Brouwer verscheen in oktober voor het eerst in de ring met de zevenjarige, die eerder door haar moeder Annemarie werd uitgebracht.

De tweede plaats in de Prix St George proef was voor Remy Bastings met Damoiseaux (68,88%), derde werd Kebie van der Heijden met Don Diego (v. Lord Leatherdale) (68,16%).

Inter I en PSG I

In de gecombineerde LT-rubriek was de overwinning voor Laurie Vervoort met Chester (v. Tuschinski), dankzij een score van 67,43%. Iris Lamers reed Eyecatcher (V. UB 40) naar de tweede plek dankzij 63,95%. En Niels Bax werd met Etoi (v. United) derde met 62,89%.

ZZ-Zwaar

Ook in het ZZ-Zwaar (proef 37) was de winst voor een Tuschinski-nakomeling en de tweede plaats voor een UB 40-zoon. Esther Achterstraat won met Chico (v. Tuschinski). De combinatie reed naar 65,29%. Tweede werd Naomi Jeurissen met Pennino Baristo (v. UB 40) in 62,29, de derde plek was voor Judith Menting – Nauta met haar Bunolita van de Stokhorst (v. 00 Seven). Het duo kreeg 60,57%.

In proef 38 was de winst ook voor Achterstraat en Chico, nu met 63,64%. Natascha Poels en Enrico (v. San Remo) werden hier tweede in 62,93% en de derde plek was voor Charlotte van der Steen met Don’t Worry (v. Diamond Hit) in 62.50%.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.