Ga naar hoofdinhoud

Kluytmans en Naber op kop in 2*-wedstrijden Oudkarspel

Peter Parker en Alice Naber Lozeman op de Spelen in Rio Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl
Na twee onderdelen in de korte en lange 2*-wedstrijden in Oudkarspel gaan Nederlandse amazones aan de leiding. In het CCI2* klom Ilonka Kluytmans met Canna There He Is van de zesde plaats naar de koppositie na de cross. In de korte 2* behield Alice Naber-Lozeman na het springen de eerste plaats met haar Olympiade paard ACSI Peter Parker.

Ilonka Kluytmans reed een sterke cross met haar tienjarige zoon van Veron, Canna There He Is. Ze liep alleen zes tijdfouten op en was daarmee ook nog eens de snelste in de cross van de lange 2*. Kluytmans klom van de zesde plaats naar de eerste (65.20) en met het springen nog te gaan, staat ze één punt voor op Kai Rüder met Travenort’s Lucio (v. Limbus). Op de derde plaats staat Jeanette Chardon met Divo (v. Dutch Capitol) met 69.40.

CIC2*

Alice Naber-Lozeman kwam na de Spelen in Rio niet meer in actie met haar Olympische troef ACSI Peter Parker (v. I’m Supposin xx). In de CIC2* hield Naber de lei schoon in het springen en behield de leiding. De top drie bleef ongewijzigd want ook de nummers twee, Peter Thomsen met Sir Boggles (v. Samba Hit I), en drie, Elaine Pen en Dostowjeski (v. Diamond Hit) bleven foutloos.

CCI1*

In de lange 1* staat Alice Naber met de Albaran-zoon Famous na de dressuur en de cross op de derde plaats. In de cross kreeg Naber 2,8 tijdfouten. Gesa Staas uit Duitsland behield de leiding met St Stacy (v. Sternkönig) gevolgd door de Belgische Lara De Liedekerke-Meier met Ducati d’Arville (v. Diarado). Tim Lips staat met Tobruk (v. Brocco xx) vlak achter Naber op plaats vier.

Volg hier de live stream van de wedstrijd in Oudkarspel.

Klik hier voor de tussenstanden.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.