Ga naar hoofdinhoud

Kuipers en Thijssen op podium in Mijas

Doron Kuipers hier met Baileys.
De tweede week van de Costa Del Sol Tour in het Spaanse Mijas zetten Doron Kuipers en Sanne Thijssen hun successen voort. In de rubriek voor zevenjarige springpaarden werd Kuipers met Evergo tweede achter de Ier Richard Howley en Thijssen op Etna pakte de derde plaats. Doron Kuipers nam ook nog de vierde plaats voor zijn rekening met El Capone M.

Het scheelde niets in de tweede fase van de rubriek voor de jonge springpaarden. De Ier Richard Howley kon met zijn nieuwe aanwinst Lord Boy (v. Lord Z), die hij vorige week voor het eerste uitbracht in Mijas, Doron Kuipers maar twee tiende van een seconde voorblijven. Howley finishte in 33,18 seconden en Kuipers op de Carthino Z-zoon Evergo in 33,42.

Sanne Thijssen was met Etna, een dochter van Canturano, een seconde langzamer (34,45). Vorige week was Thijssen ook al twee keer derde met de merrie in Mijas. In het zadel van de Baloubet du Rouet-zoon El Capone M wist Doron Kuipers vierde te worden, ook met dit paard haalde Kuipers vorige week een paar keer het podium.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.