Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Invershin op stal bij Carlijn Vaessen

Jennifer Hoffman. Foto: Melanie Brevink- van Dijk
De KWPN-hengst Invershin staat sinds enkele weken op stal bij Carlijn Vaessen, dit meldt Vaessen zelf op haar Facebook-pagina. "Heel blij met dit super talentvolle paard!!", zegt de negentien jarige amazone. De zoon van Charmeur stond bij Jennifer Hoffmann.

De door Rene Fransen gefokte Invershin werd vorig jaar bij het KWPN goedgekeurd en slaagde in het najaarsverrichtingsonderzoek van voor de test met 80 punten. Daarna vertrok de Charmeur-zoon naar de in Duitsland gevestigde Amerikaanse amazone Jennifer Hoffmann. Zij kreeg Invershin van eigenaar Eric Koele op stal om hem voor te bereiden op zijn optreden op de hengstenkeuring dit voorjaar in Den Bosch.

Vaessen blij met hengst

De vierjarige hengst zou ook zijn verdere opleiding in Duitsland vervolgen. Nu is hij terug op Nederlandse bodem en de jeugdige amazone Carlijn Vaessen heeft hem te rijden gekregen. “Sinds enkele weken staat de goedgekeurde 4 jarige KWPN hengst Turfhorst Invershin (Charmeur x Balzflug) bij ons op stal! Heel blij met dit super talentvolle paard!! Bedankt voor het vertrouwen Eric Koele!”, schrijft Vaessen op haar Facebook-pagina.

Bron Facebook/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.