Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Brighton Bay tweede in Youngster Tour Bolesworth

Emma Augier de Moussac met Turbo R. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De zege in de Youngster Tour was zojuist voor Francois Mathy jr. met Diddo van Sint Maarten. Het Belgische paar was met 31.42 seconden op de klok met afstand het snelst foutloos aan de finish van de barrage.  Emma Augier de Moussac werd tweede in dit parcours over 1.20-1.30m met de KWPN-ruin Brighton Bay.

De Tsjechische amazone, die vorige maand in Valkenswaard twee overwinningen boekte in rubrieken voor zesjarigen met de zoon van Ultimo, kwam in 32.66 seconden aan de finish en dat was zowat anderhalve seconde langzamer dan Mathy jr en de zevenjarige Kannan-dochter.

Luca Maria Moneta legde met Ambramarie Del Beiro beslag op de derde plaats. Het paar uit Italië kwam rond in 33.83 seconden en verwees Julie Welles en Charming Fellow Z naar de plek net naast het podium. De Amerikaanse amazone klokte een tijd van 34.12 seconden met de bij het AES en BWP goedgekeurde Zangersheidehengst van Clinton.

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Michael Whitaker en Valmy de la Lande. De Britse ruiter stuurde de dochter van Mylord Carthago in 34.33 seconden over de eindstreep.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.