Ga naar hoofdinhoud

Lacontino terug naar Luciana Diniz

Katharina Offel en Lacontino. Foto: www.arnd.nl
Nadat Katharina Offel bijna zeven maanden in het zadel zat, keert Lacontino (Landgold x Continue) terug naar zijn vorige amazone Luciana Diniz. De Portugese springamazone liet Offel de ruin vanaf vorig jaar september rijden en die combinatie behaalde samen enkele goede resultaten.

In maart behaalden ze de derde plaats van de prestigieuze Grote Prijs Saut Hermès in Parijs. Eerder dit jaar werd de combinatie als vijfde en tiende geplaatst in de wereldbekerwedstrijden van Leipzig en Bordeaux.

Katharina Offel laat via Facebook weten: “Het is vandaag een treurige dag, want Lacontino heeft onze stallen verlaten. Zijn eigenaresse en eerdere amazone Luciana Diniz heeft laten weten dat zij vanaf nu Lacontino zelf weer rijdt. Lacontino is een zeer speciaal paard met een groot hart. Hij was voor mij niet enkel een fantastische partner in de ring, maar ook een vriend waar ik een goede band mee had.”

Bron: Horses / World of Showjumping

Eén reactie op “Lacontino terug naar Luciana Diniz

  • martijn

    Wanneer gaat horses.nl nou eens eigen nieuws verzamelen,inplaats van alles letterlijk over te schrijven van andere sites zoals Facebook, world of showjumping, hippisch twente en andere paardenwebsites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.