Ga naar hoofdinhoud

Laura Graves blijft winnen, PR voor Adrienne Lyle

Laura Graves en Verdades Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Het kon ook bijna niet anders, de Grand Prix kür op muziek van vrijdagavond op het Global Dressage Festival Wellington is gewonnen door Laura Graves en Verdades. De succesvolle Amerikaanse stuurde de Florett As-zoon naar 84,975%, waarmee ze dichtbij haar eigen persoonlijk record (85,307%) in de buurt kwam. Adrienne Lyle kwam met de Sandro Hit-zoon Salvino uit op 78,375%.

In alle drie de weken van het Global Dressage Festival won Laura Graves zowel de Grand Prix als de kür. “Het was leuk om hier iedere keer te rijden en om nieuwe dingen te kunnen bespreken met mijn coach Debbie McDonald. In mijn rit van vanavond had ik briljante momenten, wat heel gaaf is. Ik rijd nooit zomaar de ring in, er is altijd een doel en vanavond was dat niet anders”, aldus Graves.

Persoonlijk record

Adrienne Lyle reed een persoonlijk record met Salvino. “Ik vond het ontzettend spannend om hier weer naar binnen te rijden. Het was voor Salvino de eerste keer dat hij onder kunstlicht een kür moest lopen. Ik wist niet hoe het zou gaan, maar achteraf was ik vol lof over hoe hij er mee omging. Hij was haast nog relaxter dan in de Grand Prix. Ik wilde hem graag een goede ervaring en zelfvertrouwen geven zodat hij dit leuk gaat vinden en daar zijn we in geslaagd.”

Bron: Global Dressage Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.