Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten op het podium van Brusselse Youngster Tour

Leopold van Asten met Zidane. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Op het CSI Stephex Masters onder de rook van Brussel, heeft Leopold van Asten zich vanmiddag op het podium gereden. In de rubriek voor zeven- en achtjarigen reed de Nederlands kampioen de achtjarige Crown Z-merrie VDL Groep C Tara Z naar de derde plek door het parcours direct op tijd in 62,05 seconden foutloos af te leggen.

De overwinning in deze rubriek ging naar Darragh Kenny. De Ierse ruiter reed de zevenjarige KWPN-ruin Dirocco B (v. Zirocco Blue) in de snelste tijd van 60,28 seconden foutloos over de finish. De Italiaanse ruiter Lorenzo De Luca was met de achtjarige Homer de Rêve (v. Nabab de Rêve) goed voor het een na beste resultaat. Hij liet met de voormalige winnaar van de ‘Beker van België’ de klok op 60,51 seconden stoppen. De voor eigen publiek rijdende Jos Verlooy werd met Victer Finn DH Z vierde. De in België gevestigde Braziliaan Rodrigo Pessoa maakte met Hilgarie de top vijf compleet.

Maikel van der Vleuten wist met Mr. Blue-dochter Dana Blue ook een foutloze rit neer te zetten en werd negende. Marc Houtzager en Calimero sprongen ook een nulronde en eindigden als twaalfde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.