Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren buigt hoofd voor Zoe Conter in Ladies Cup

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha
In de rubriek 'Ladies in Action' op Knokke Hippique moest Lisa Nooren vanmiddag haar Belgische collega Zoe Conter voor laten gaan. Nooren en Conter waren de enigen die ook in de barrage van de Ladies Cup foutloos bleven. Alleen Conter bleek sneller.

Het was Zoe Conter die voor eigen publiek de 1.45m-proef op haar naam schreef. Ze had haar paard Soory de l’Hallali (v. For Pleasure) gezadeld, en samen vlogen ze door de finish in 36.37 seconden. Lisa Nooren was op de Cento-merrie VDL Groep Centora de Wallyro bijna anderhalve seconde langzamer.

De Zwitserse Rachel Sandoz kreeg een balk en maakte geen haast meer met Gigolo III (v. Cassini II), de combinatie werd derde. De vierde barragist kwam uit Brazilië. Katty King met de BWP ruin Cargo de l’Obstination (v. Sun Light vd Zuuthoeve) had twee balken in 38.23 seconden.

Penelope Leprevost nam met haar Olympiade-paard Flora de Mariposa (v. For Pleasure) de vijfde plaats voor haar rekening. In het basisparcours kreeg ze twee tijdfouten, ook voor Leprevost gold de wedstrijd als voorbereiding voor de Spelen.

Eerder op de dag wist Maikel van der Vleuten een tweede plaats te veroveren in het Twee Fasen over 1.40m. Hij had de Mr. Blue-merrie Dana Blue onder het zadel. De rubriek werd overtuigend gewonnen door de Fransman Titouan Schumacher op Oceane de Nantuel.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.