Ga naar hoofdinhoud

Madison Götzmann en KWPN’er Wrigley winnen 1,40 m Knokke

Sinds twee weken is de 16-jarige Madison Götzmann in Europa en vandaag boekte zij hier al haar eerste overwinning in de wedstrijdring. In de 1,40 m van Knokke Hippique snelde de amazone met KWPN'er Wrigley (v. Padinus) naar de eindstreep, waardoor zij met gemak haar concurrentie op afstand kon houden.

Slechts 37,41 seconden had de combinatie nodig om het parcours te voltooien. De Noorse Marie Longem en de KWPN gefokte Benito (v. Valentino DDH) volgden op de tweede plaats met 39,11 seconden. Ier Ross Mulholland legde beslag op de derde plaats door Under Fire Du Lozon (v. Flipper d’Elle) in 41,09 seconden rond te sturen. Van de 12 deelnemers waren zij de enige drie die foutloos bleven in de barrage.

Voor Nederland trad Stefanie Heins de ring binnen. Zij pakte met Daro H. (v. Carolus II) vier strafpunten in de eerste manche, wat resulteerde in de 21-ste plaats.

Guery het snelst in de jonge paarden-rubriek

In de rubriek voor 7- en 8-jarigen bleken Jérôme Guery en Instit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck) de snelsten te zijn. Met een tijd van 63,82 seconden sleepten zij de eerste prijs van €1.000,- binnen. De beste Nederlander in deze rubriek was Joy Lammers, die met Ides van de Heikant (v. Wittinger VDL) tiende werd. Caroline Poels-Devos eindigde als 30-ste en Lisa Nooren pakte de 32-ste plek. Met 5 strafpunten werd Ruben Lamers 61-ste. Gerco Schröder noteerde er negen.

Bekijk hieronder het interview met de Amerikaanse Madison Götzmann, die grootse plannen heeft voor in de toekomst:
https://www.facebook.com/clipmyhorse.nederland/videos/822769527858866/

Bekijk hier de uitslag van de 1,40 m.
Bekijk hier de uitslag van de rubriek voor jonge paarden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/ ClipMyHorse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.