Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten vierde in 1,45 m Rome

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In de 1,45 m-rubriek van het vijfsterren evenement in Rome legden Maikel van der Vleuten en Delina vanmorgen beslag op de vierde plaats. De winst werd geboekt door Carlos Lopez, die met Ultramarine (v. Calvaro Z) slechts 54,28 seconden nodig had om de proef te voltooien.

Lopez had in het parcours direct op tijd 2,68 seconden voorsprong op Billy Twomey, die met Ardcolum Duke (v. Gipsy Duke) de tweede prijs in ontvangst mocht nemen. Petronella Andersson en Cantacorda (v. Canturo) werden derde met een tijd van 58,82 seconden.

Van der Vleuten stuurde de dochter van Verdi TN N.O.P. in 60,82 seconden rond, wat resulteerde in de vierde plaats. De top vijf werd afgesloten door Matilde Giorgia Bianchi en Coeur Blesse Z (v. Conterno Grande).

Jur Vrieling nam ook deel aan deze competitie en kon nipt een geldprijs binnenhalen. Met Casall-dochter Zypern reed hij foutloos rond en de tijd van 62,87 seconden bracht hem naar de twaalfde plaats. Gerco Schröder en Glock’s Lausejunge (v. Ludwigs As) tikten eveneens geen enkele balk eraf, maar kregen wel een strafpunt wegens tijdsoverschrijding. De combinatie eindigde als 23-ste in het klassement.

Bekijk hier de uitslag van de 1,45 m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.