Ga naar hoofdinhoud

Malin Parmler op dreef in Valkenswaard

Malin Parmler, hier met Chic Cheraa. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Vorige week wist de in Nederland woonachtige Zweedse amazone Malin Parmler al twee proeven op het CSI Valkenswaard te winnen. Gisteren reed ze KWPN-merrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar het tweede geld en zojuist kwam daar opnieuw een zege bij. Het stel was met een tijd van 56,61 seconden de snelste in het 1,40 m direct op tijd.

Op de graspiste van de Tops International Arena reed Maja Burnell haar Carnaval Komombo (v. Carnaval Pleasure) naar de tweede plaats. De Britse klokte een tijd van 57,51 seconden. De Zwitser Fabio Crotta finishte met Baloubet du Rouet-dochter Tess de Jalesnes in 57,65 seconden en mocht het derde geld ophalen. Ben Maher reed zijn eigen Boomerang (v. Orlando) naar de vierde plaats. De Brit en de KWPN’er hadden 58,73 seconden nodig om de eindstreep te passeren. De Belg Jos Verlooy en Casall-nazaat For Jef v. Wezelse maakten de top vijf compleet.

Kevin Jochems zette het beste Nederlandse resultaat neer. Hij eindigde met Van Schijndel’s Daimond (v. Rascin) als achtste. Maikel van der Vleuten reed zich ook in de prijzen. Met Quasimodo Z-dochter VDL Groep Idi Utopia finishte hij als veertiende.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.