Ga naar hoofdinhoud

Margo Timmermans breekt persoonlijke records in Salzburg

Margo Timmermans met Catch Me. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Amazone Margo Timmermans had een succesvol weekend in het Oostenrijkse Salzburg met haar Catch Me (v. Dreamcatcher). Vanmiddag werd ze negende in de Grand Prix Kür op muziek in een persoonlijk record van 72,080%.

Gisteren in de Grand Prix reed Timmermans ook al een persoonlijk record, ze werd toen zevende met 69,38%. Zelf was de amazone vandaag veel tevredener. “De eerste dag in de Grand Prix liep Catch Me heel fijn, maar was ik zelf een beetje druk. Ik was in mijn hoofd met van alles bezig. Vandaag in de kür ging het heel fijn, Catch Me is echt een super makkelijk paard. Hij gaat gewoon steeds beter. We hadden nu zelfs al bij twee juryleden over de zeventig procent in de Grand Prix.”

Wereldbekerwedstrijd

Het CDI in Salzburg telt mee in de strijd om de Wereldbeker. Vandaag ging Dorothee Schneider met Sammy Davis Jr. (v. San Remo) met de winst naar huis. De combinatie kwam uit op 83,415%, hetgeen een unanieme zege opleverde. Jessica von Bredow-Werndl en Unee BB (v. Gribaldi) werden tweede en Daniël Bachmann Andersen en Blue Hors Zack (v. Rousseau) derde.

Timmermans is enthousiast over haar wedstrijd in Oostenrijk: “Sowieso vind ik het heel leuk om dit soort grote wedstrijden mee te rijden. Salzburg was een heel gezellig concours met veel sfeer en aardige mensen.”

Bekijk de winnende proef van Schneider en Sammy Davis Jr hieronder:

 

Klik hier voor de uitslag van de Kür vandaag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.