Ga naar hoofdinhoud

Marieke van der Putten naar RS2 Dressage

Marieke van der Putten Nederlands kampioen ZT met Glock's Federleicht Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Het RS2 Dressage Center de Horst heeft op Facebook bekend gemaakt dat kersvers Nederlands kampioene Marieke van der Putten het team komt versterken. "Een amazone van het kaliber van Marieke van der Putten konden we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij laten gaan", schrijft Saskia Lemmens, mede-eigenaar van het bedrijf, in het bericht.

Stalruiters Seth Boschman en Robin van Lierop kennen Marieke al langere tijd. “Toen we vernamen dat ze Team Glock zou verlaten, hebben we haar bij ons op stal uitgenodigd. We hebben haar wensen en onze behoeftes naast elkaar gelegd en kwamen al heel snel tot de conclusie dat er een hele goede match zou zijn.”

Vanaf de basis

Op het RS2 Dressage-centrum wordt gestart bij de basis, het fokken en opfokken van dressuurpaarden. “We hebben hele goede paarden op stal in alle leeftijdscategorieën en komen handen en voeten tekort om het allemaal bol te werken”, vertelt Robin van Lierop.

Goed team

Seth Boschman is ervan overtuigd dat Van der Putten goed in het team past. “We zullen in de toekomst aan heel wat internationale concoursen samen deelnemen en dan speelt een goede persoonlijke relatie een heel belangrijke rol. We kijken met z’n allen uit naar haar komst!”

Lees hier de reactie van Marieke.

Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.