Ga naar hoofdinhoud

Marlies van Baalen begint CDI Odense met overwinning

Marlies van Baalen en Dion Johnson. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Met een percentage 73.184% reed Marlies van Baalen zojuist Dion Johnson naar een mooie overwinning in de Prix St.Georges op het CDI in Odense. Van Baalen bleef de Denen Daniel Bachmann Andersen en Maria Anita Andersen voor. De tweede Nederlandse in de Prix, Christianne Goes, eindigde als zeventiende.

Met een geweldige draftour die veel achten opleverden legde Marlies van Baalen de basis voor haar overwinning met de Johnson-zoon Dion Johnson. Drie van de vijf juryleden zagen haar ook als beste in de Prix St.Georges. De stalruiter van Blue Hors, Daniel Bachmann Andersen, kwam het dichts in de buurt van het resultaat van Van Baalen. Hij reed Blue Hors Zepter, een zoon van Blue Hors Zack, naar 72.763%.

Maria Anita Andersen, voormalige stalamazone van Blue Hors, debuteerde met de Londonderry-zoon Ludowitz op internationaal Lichte Tour-niveau met 70.579%, wat een derde plaats opleverde. Kathleen Keller op Das Projekt (v. Dancier) en Anna Zibrandtsen met Holsteins Floridor (v. Florencio I) maakten de top vijf vol.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.