Ga naar hoofdinhoud

Meggle’s Boston debuteert onder Wibke Bruns

Hendrik Lochthowe met Meggle's Boston - Foto: Equitaris.de/Tanja Becker
Hendrik Lochthowe heeft nog maar net dressuurstal Georgihof van de familie Meggle verlaten of zijn Grand Prix-paard Meggle's Boston heeft zijn debuut gemaakt onder de Duitse amazone Wibke Bruns. Afgelopen weekend startte Bruns de Westfaals gekeurde KWPN'er op een nationale wedstrijd in Ebreichsdorf. Hier kwam ook de Oldenburger hengst Fackeltanz OLD na enkele jaren van afwezigheid terug in de ring, nu onder Sissy Max-Theurer's stalruiter Stefan Lehfellner.

De Johnson-zoon Meggle’s Boston was door Hendrik Lochthowe met succes in de Grand Prix uitgebracht. Na zijn vertrek bij de familie Meggle heeft Wibke Bruns de teugels van de hengst overgenomen. In Ebreichsdorf debuteerde het paar met een zesde plaats in de Inter II en een zevende plaats in de Grand Prix.

Fackeltanz OLD

De overwinning in de Inter II ging naar de Oldenburger hengst Fackeltanz OLD. De twaalfjarige Florencio-zoon was succesvol in de Lichte Tour onder Dorothee Schneider. Hun laatste optreden was in de finale van de Louisdor Cup in 2015. Daarvoor had het paar internationale overwinningen geboekt in München-Riem, Perl en Fritzens-Schindlhof.

Onder Stefan Lehfellner, stalruiter van Sissy Max-Theurer, liep Fackeldanz naar 72.50% in de Inter II.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Eurodressage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.