Ga naar hoofdinhoud

Wolter van der Veen nog steeds op koers in Chablis

Rudolf Pestman - Diesel
Archieffoto Rudolf Pestman met Diesel
Tweespan ponymenner Wolter van der Veen staat in Chablis na twee onderdelen, de dressuur en marathon, nog steeds op de eerste plaats in het tussenklassement. Rudolf Pestman (foto) is bij de enkelspan paarden opgeklommen naar een tweede positie na de marathon.

Van der Veen staat, na een tweede plaats in de marathon, maar liefst zeven punten los op de nummer twee, de Belg Marcel Stassen. Overige Nederlandse menners zijn in het ondereind van het klassement te vinden. Heidi te Poele staat na een achtste plaats in de dressuur en marathon ook op de achtste plaats in het tussenklassement. Cas Hendriks volgt haar op plaats negen.

Bij de enkelspan paarden zorgde naast Pestman ook Jacqueline de Groot voor een Nederlands succes door tweede in de marathon te worden. De immer snelle De Groot staat hiermee op de zevende plaats in het tussenklassement nadat ze in de dressuur 62.19 strafpunten moest incasseren.

Piet de Ronde staat na een elfde plaats in de dressuur en een negende in de marathon voorlopig tiende. Ans van der Velden bevindt zich na een dertiende plaats in de dressuur en een zestiende plaats in de marathon voorlopig op de vijftiende plaats.

Morgen zal de afsluitende vaardigheid plaatsvinden.

Klik hier voor het tussenklassement op hoefnet.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.