Ga naar hoofdinhoud

Michael Jung met Star Connection aan de leiding

Tijdens het wereldkampioenschap voor jonge eventers in het Franse Le Lion d'Angers heeft Michael Jung met Star Connection de leiding in het klassement voor de zesjarigen overgenomen. De Belg Vincent Martens die met de Trakehner Eiskönig na de dressuur aan kop ging, moest vanmorgen in de cross opgegeven naar twee weigeringen.

Behalve het uitvallen van de Vincent Martens en de Fransman Mathieu Lemoine die zesde stand na de dressuur, is er in de top van het klassement niets veranderd, de eerste 28 combinaties reden allen foutloos en binnen de tijd.

Het hoogst geplaatste Nederlandse paard is de KWPN-er Dutch Man Retto (v. Colandro), de ruin staat tweede en wordt gereden door de Australiër Christopher Burton. Op de negende plaats volgt de KWPN-merrie Nyala d’Arville van Verdi onder Lara De Liedekerke.

Met een vijftiende plaats is Janou Bleekman de hoogst geplaatste Nederlandse. Zij reed de AES geregistreerde Karandasj-merrie Dasj foutloos en binnen de tijd rond. Dasj komt uit een merrie van de beroemde volbloed Mayhill, die onder Mark Todd succesvol was op driesterren-niveau.

De tweede Nederlandse combinatie, Margo van Nijnatten met Diretty CS (v. Idorado), is als 29ste geplaatst.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.