Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders geen rol van betekenis in 1.50m Chantilly

Jérôme Guery met Papillon Z. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
In Chantilly stond er vanmiddag voorafgaand aan de Champions League ook nog een vijfsterren rubriek over 1.50m op het programma. Jerome Guery ging er in deze rubriek met de overwinning vandoor. De Belgische ruiter kwam met Alicante het snelst foutloos aan de finish van de tien combinaties, die zich nog een keer mochten melden. De Nederlanders speelden geen rol van betekenis in deze rubriek.

De Duitser Hans-Dieter Dreher stuurde zijn Theodore Manciais in 37.31 seconden foutloos rond en eindigde daarmee op de tweede plaats voor Pius Schwizer uit Zwitserland, die Leonard de la Ferme CH in 38.46 seconden liet finishen.

De rest van de top 5 was voor de Belgische ruiters Jos Verlooy en Pieter Devos.
Verlooy zadelde Farfelu de la Pomme en stuurde de dochter van Vigo d’Arouilles in 39.44 seconden rond en Devos kwam met de KWPN’er Apart in 39.57 seconden aan de finish.

Kevin Jochems kreeg vier strafpunten met Flugel van T Palmenhof in de basisomloop en bleef daarmee steken op de achttiende plek. Marc Houtzager liep met Sterrehof’s Bylou eveneens tegen vier strafpunten aan en kwam uit op de twintigste plaats.
Leopold van Asten en VDL Groep Zagreb gooiden voortijdig de handdoek in de ring.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.