Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse springruiters in de prijzen in Sunshine Tour

De Nederlandse ruiters deden vandaag goede zaken in de Sunshine Tour. In de Big Tour won Vincent Voorn de vijfde prijs met Billy on Ice (v.Billy ). Deze rubriek werd gewonnen door Alison Barton met Billy Anna (v. La Poco) die na een spannende strijd in de top vier de snelste tijd van 62,02 seconden noteerde.

In de andere Big Tour-rubriek nam Roelof Bril een twaalfde prijs mee naar huis. Hij finishte met Evarado (v. Dubai) in 78,64 seconden. In 60,33 seconden finishte de Portugese Joao Pereira Coutinho met Nelson du Biolay (v. Dollar de la Lande). Dit bleek snel genoeg voor een overtuigende overwinning.

Medium Tour

De Medium Tour-rubriek bestond uit maar liefst 120 deelnemers. Eric van der Vleuten jr. won met Casper een gedeelde vierde prijs. De Ier Derek McCoppin was de snelste in deze rubriek met Whiterock Lucky Lady (v. Douglas).

In de Grote Prijs van de Medium Tour werd gewonnen door Marina Melo Frutuoso met de ervaren Cantano (v.Cascavelle). Micky Morssinkhof won in deze Grote Prijs een twaalfde prijs met Care for Love (v. Cardento)

Small Tour

Ook in de Small Tour nam een Nederlander een prijs mee naar huis. Janneke Brouwers won met Evelien (v. BMC Nassau) een tiende prijs met een tijd van 78,94 seconden. De winnaar Samir Mirdad Shiekh kon dit parcours ruim twintig seconden sneller afleggen met Mirdads LPM  (v. Lexicon)

Klik hier voor de uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.