Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse successen in hoofdrubriek Vilamoura

Gert-Jan Bruggink met Vampire Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Met de eerste, tweede en derde plaats waren het vandaag drie Britten, die de 1,45m-rubriek domineerden  in Vilamoura en allemaal met een KWPN'er. Voor Nederland zorgden Gert Jan Bruggink en Sanne Thijssen voor het beste resultaat, zij eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Chloe Aston zette met Amigo T de allersnelste foutloze rit neer in de hoogste rubriek van de dag op de Champions Tour. De Padinus-zoon, die door Stal van den Top uit Kootwijkerbroek werd gefokt, kwam in 61,09 seconden aan de finish en was daarmee zowat een seconde sneller dan landgenoten Harry Charles en Controe. De ruin van Wender R, die werd gefokt door J. van Gorkum uit Oirschot, galoppeerde over de eindstreep met 61,96 seconden op de klok.

Drie keer winst

Laura Renwick volgde met Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve) op de derde plaats. Het duo dat vorige week in Vilamoura drie achtereenvolgende starts won met als afsluiter de Grand Prix op zondag, was vandaag met 62,22 seconden niet snel genoeg om een vierde zege op te eisen.

Nederlanders

Gert Jan Bruggink en Vampire noteerden de vierde tijd in deze rubriek. De goedgekeurde hengst van Marome NW kwam foutloos aan de finish in 62,48 seconden. Sanne Thijssen en Sara Galotiere (v. Ideal de la Loge) maakten de top 5 compleet met een foutloze rit in 62,91 seconden.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.