Ga naar hoofdinhoud

Net geen zege voor Jesper Romp in Spanje

Jesper Romp, hier met Balouska. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Jesper Romp greep vanmiddag net naast de zege in de Gold-tour over 1,45m in het Spaanse Oliva. Julien Epaillard was 0,06 seconde sneller in deze tweefasen rubriek en ging er met de overwinning vandoor. De derde plaats was voor Constant van Paesschen, die werd gevolgd door Jemma Kirk en Dennis van den Brink.

Epaillard had voor deze rubriek Sephora Sonzeenne gezadeld en de Fransman liet de elfjarige Kannan-dochter in 30,70 seconden over de streep galopperen. Romp was een fractie langzamer met de KWPN’er Don’T Touch It M en kwam in 30,76 seconden aan de finish. De bij het AES-geodgekeurde zoon van Untouchable kwam op zijn beurt bijna een halve seconde sneller aan de finish dan Van Paesschen en Astro Boy uit België.

Van den Brink

Dennis van den Brink kwam in de ring met de negenjarige Doreusa en liet de Phin Phin-merrie in 31,90 seconden finishen. Dat was precies een halve seconde langzamer dan Kirk en Quelisto (v. J’Ai l’Espoir d’Elle) en leverde Van den Brink de vijfde plaats op achter de Britse combinatie.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.