Nieuw GP-paard in de koninklijke stallen van Marokko

De merrie heet Sahel Villa Rose en is een dochter van Libero H-hengst Iowa. Het tienjarige springpaard vertrekt uit de stallen van de Portugees Mario Wilson Fernandes naar het nieuwe koninklijke onderkomen in Marokko. De Marokkaanse luitenant kolonel Zacaria Boubouh wordt de nieuwe ruiter van het paard.

Sahel Villa Rose kwam via de veiling Fences bij de Franse amazone Manon Jobin die haar tot juni onder het zadel had. Haar partner Mario Wilson Fernandes nam de teugels over. Fernades reed een aantal wereldbekerwedstrijden, de laatste was in Madrid waar het paar tiende werd.

Zacaria Boubouh

Via Marcel Rozier is de Iowa-dochter naar Marokko verkocht. Zacaria Boubouh zal de merrie gaan rijden en ze zullen debuteren op de Sunshine Tour komend voorjaar.

Bron Studforlife/Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.