Ga naar hoofdinhoud

Nieuw paard voor Kim Noordijk

Op haar facebooksite liet Kim Noordijk gisteren weten een nieuwe topper tot haar beschikking te hebben, Vonkenstein. Het duo maakte gisteren na slechts twee weken samen getraind te hebben hun wedstrijddebuut in het Z2, dat ze met een tweede en eerste plaats afsloten.

“Ik ben de gelukkigste mens op aarde 😍 mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe topper Vonkenstein !! Ik train hem sinds 2 weken en vandaag ons debuut gemaakt in het Z2 !! Twee kei fijne proeven gereden, in beide proeven zeker nog veel verbetering, maar wat wil je nog meer als je tweede en eerste word ( Z1 / Z2 gecombineerd ) met dik winst ❤ zoo trots op vonkiee, Laurens van Lieren en Grieteke Oldenburger super bedankt voor deze kans”, aldus Noordijk op facebook.

Vonkenstein

Vonkenstein is een vijftienjarige zoon van Ferro, die door Grieteke Oldenburger tot het hoogste niveau werd opgeleid en uitgebracht. Begin vorig jaar nam Laurens van Lieren plaats in het zadel van de zwarte ruin en bracht hem uit in de Grand Prix. Een van de laatste optredens in de ring had Vonkenstein onder Benjamin Maljaars, die hem in het ZZ-zwaar uitbracht.

Bron: FB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.