Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe ruiter voor Chacanno

Chacanno (v. Chacco Blue)Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Het elfjarige GP-paard Chacanno wordt niet langer gereden door Henrik von Eckermann, maar zal voortaan met een andere ruiter in de ring verschijnen. "Paul Schockemöhle, die eigenaar is van het paard, heeft de teugels aan Patrick Stühlmeyer gegeven", vertelde Von Eckermann aan World of Showjumping.

“Ik ben Paul heel dankbaar voor het vertrouwen dat hij in me heeft gehad. Ik heb veel geluk gehad dat ik een paard als Chacanno in mijn stal heb gehad. Hij heeft veel voor me gedaan, zeker het afgelopen jaar. Hij was een geweldige partner en we zullen hem allemaal echt missen, want hij is een echte persoonlijkheid. Ik wens Patrick alle goeds met hem.”

Successen

Chacanno en Von Eckermann boekten tal van successen de afgelopen twee jaar. De overwinningen in de WB-wedstrijd in Sharjah begin deze maand en de zege in de Grand Prix in Abu Dhabi vorige week zijn daarvan het meest recente voorbeeld. Daarvoor schreef Von Eckermann ook al twee overwinningen in januari op zijn naam met de Chacco Blue-zoon. Andere successen van het paar zijn onder andere twee tweede plaatsen in Madrid afgelopen november, een tweede plek in Calgary vorig jaar september, winst in de GCL/GCT-wedstrijd in Madrid in mei en winst in La Baule en Rotterdam in 2016.

 

Bron: WoSJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.