Ga naar hoofdinhoud

Schockemöhles Fusion OLD naar para-dressuuramazone Michele George

Michele George BEL
De Belgische para-dressuuramazone Michele George, die diverse keren deelnam aan de Paralympische Spelen, heeft een nieuw talent onder het zadel. Het gaat om de 7-jarige hengst Fusion (v. Fürst Romancier) van Paul Schockemöhle, die succesvol was op de Bundeschampionate en in het kwalificatietraject voor het WK voor jonge dressuurpaarden liep. .

In 2016 nam de Fürst Romancier-zoon deel aan de Bundeschampionate bij de zesjarigen. In de kwalificatieproef schopte de hengst het onder Anja Engelbart tot de tweede plek en kwalificeerde zich voor de finale, die afgesloten werd met een twaalfde plaats.

Meer paarden van Schockemöhle

George draait al jaren mee in de top van de para-dressuur in grade IV. De Belgische won op de Paralympische Spelen van Londen twee gouden medailles, terwijl ze in Rio daar nog een gouden en een zilveren plak aan toevoegde. Via Joseph Klaphake kreeg George de hengst te rijden. Ze is nu voor de helft eigenaar.

De andere helft is nog van Schockemöhle. Het is de bedoeling dat ze in de toekomst nog meer paarden van Schockemöhle gaat rijden, zo vertelt George aan Eurodressage.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.