Ga naar hoofdinhoud

Nooren en Sleiderink op Silver Tour-podium

Lisa Nooren hier met BardestherFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In de Silver Tour finale in Arezzo moesten Lisa Nooren en Sjaak Sleiderink net alleen Rene Lopez met de KWPN'er Big Brother voor zich dulden bij de prijsuitreiking. De Colombiaanse ruiter kwam met de Untouchable-zoon in 62,91 seconden aan de finish en was daarmee goed voor het snelste foutloze resultaat. Nooren werd tweede en Sleiderink eindigde met een klein verschil op de derde plek.

Nooren had voor deze rubriek de elfjarige Bardesther gezadeld, waarmee ze eergisteren ook tweede werd in Arezzo. Het Rabotalent van het Jaar van vorig jaar liet de merrie in 63,28 seconden finishen en dat was net iets sneller dan Sleiderink en Complemento, die met 63,37 seconden op de klok derde werden.

Geen thuisruiters

Charlotte Leoni mocht zich met Phedre du Soutrait als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. De Franse amazone was met een tijd van 66,20 seconden aanzienlijk langzamer dan de top drie ruiters, maar op haar beurt toch bijna een seconde sneller dan Thomas Sandgaard met Noerremoellehoejs Ariel. De Deense ruiter maakte de top 5 compleet met de dochter van Bogegaardens Apollo en was daarmee de vijfde niet-Italiaanse ruiter in de top 5.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.