Ga naar hoofdinhoud

Houtzager tweede in Provincie Noord-Holland Prijs

Marc Houtzager met Sterrehof's UppityFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op Jumping Amsterdam is vanmiddag de Provincie Noord-Holland Prijs verreden. Een wedstrijd over 1,45 meter met barrage. De winst is voor Olivier Philippaerts met H&M Challenge van de Begijnakker. Beste Nederlander werd Marc Houtzager met Sterrehof’s Uppity.


De top was enorm aan elkaar gewaagd in deze wedstrijd, gezien de tijden. De top 6 ruiters zijn binnen 2 seconden van elkaar gefinisht. De Belgische Philippaerts was met de 14-jarige Chellano Z nakomeling de snelste in de barrage in een tijd van 30,83 seconden. Op slechts een fractie afstand volgt Marc Houtzager met Sterrehof’s Uppity. In een tijd van 30,94 seconden heeft hij bezit genomen van de tweede plaats.
Routinier Roger Yves Bost werd derde met de schimmelhengst Pegase Du Murier in een tijd van 31,04 seconden en vierde werd Maikel van der Vleuten met Cupido V in 31,08 seconden. Vijfde werd Marcus Ehning met Cordynox in 32,55 seconden en Eric van der Vleuten reed met Zigali P S de barrage in 32,81 seconden wat goed was voor een zesde plaats.

Klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.