Ga naar hoofdinhoud

Ook top tien klassering voor Albert Zoer in Bourg-en-Bresse

Albert Zoer had nog geen geluk gehad op het CSI4* in Bourg-en-Bresse, maar gisteren in de speed class wist hij zich wel in de prijzen te rijden met de KWPN'er Dum Drum. Zoer werd zevende in de rubriek die door de Turk Omer Karaevli werd gewonnen.

De in Nederland woonachtige Omer Karaevli kon in de tabel C over 1.45m de Fransman Harald Boisset maar net voor blijven. Op de 11-jarige merrie Rabane de Sury (v. Damiro) klokte de Turk 62.70 seconden, Boisset was met Tara de Bacon (v. Toulon) maar veertien honderdste langzamer. Op de derde plek eindigde de Australiër James Paterson Robinson die ook zijn springstal in Nederland heeft. Hij reed Ronaldo de la Pomme naar 64.10 seconden. De zoon van Stakkato rijdt Paterson pas sinds begin dit jaar, hij heeft de teugels over genomen van de Amerikaanse Christine Mc Crea.

In 67.11 seconden reed Albert Zoer zijn 8-jarige Larino-zoon Dum Drum naar de zevende plek. Dit voorjaar zette Zoer met de KWPN’er ook al in Lanaken en Wiesbaden enkele goede resultaten neer.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.