Ga naar hoofdinhoud

Openingsrubriek voor Epaillard, Nooren tiende

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha
De Global Champions Tour in Cascais, Portugal, neergestreken. Gisteravond werd daar de openingsrubriek verreden die door de Fransman Julien Epaillard overtuigend werd gewonnen. Met Quatrin de la Roque LM bleef hij zijn collega's ruim drie seconden voor. Lisa Nooren kon zich met VDL Groep Sabech d'Ha als tiende opstellen, Marc Houtzager en Sterrehof's Uppity werden negentiende.

De Mercedes Benz-prijs was een Twee Fasen over 1.45m. Negen van de 40 combinaties reden een foutloze tweede fase. Julien Epaillard veegde de vloer aan met zijn concurrenten op de 12-jarige zoon van Quick Star, Quatrin de la Roque LM. In de tweede fase klokte hij 32.86 seconden en bleef het hele veld ruim voor. Daniel Bluman ging met de Ukato-merrie Believe lang aan de leiding, aan het begin van de rubriek had hij 36.15 seconden neergezet. Ook de uiteindelijk als derde geplaatste jonge Spanjaard Gonzalo Añón Suarez reed al vroeg 37.34 met de KWPN’er AD Amigo B. De 11-jarige zoon van Tadmus is in eigendom van Doda de Miranda en ook Roosje Brouwer heeft hem aan de start gebracht, in Wierden werd ze vierde in de 1*GP.

Jane Richard Philips pakte de vierde plaats op Foica van den Bisschop, net voor John Whitaker op Lord of Arabia. Lisa Nooren kreeg in de tweede fase een tijdfout met VDL Groep Sabech d’Ha (v. Qredo de Paulstra) en werd tiende. Marc Houtzager viel buiten de prijzen, hij was met de Guidam-zoon Sterrehof’s Uppity een van de snelste vierfouters.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.