Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw Cornet Obolensky in Warendorf

Hij staat in de top drie van beste springverervers ter wereld en ook in Warendorf bewijst hij zijn enorme invloed op de springpaardenfokkerij. Cornet Obolensky was immers opnieuw de vader van een winnend paard. Het gaat om Come and Fly 2, die de tweede kwalificatie bij de vijfjarige springpaarden won.

Zijn huidige jaargang vijfjarigen lijkt opnieuw een grand cru te worden voor Cornet Obolensky. Nadat zijn zonen, dochters, kleinzonen en kleindochters al de plak zwaaiden in de eerste kwalificatie, kan hetzelfde verhaal verteld worden over de tweede kwalificatie bij de vijfjarigen.

Over de drie afdelingen same was immers niet alleen Come and Fly een rechtstreekse afstammeling, maar ook de als tweede geplaatste Cristella S is een dochter van Cristallo II en dus een kleindochter van Cornet. De derde stek kaapte Der Is Et weg onder Jana Wargers, de grootvader van deze Der Is Et is opnieuw Cornet Obolensky. De top vijf werd  volgemaakt door Patrick Stühlmeyer (Lissino) en Ralf Scheider (Churchill IC).

Klik hier voor de volledige uitslag.
Klik hier voor de Paardenkrant-Horses.nl Bundeschampionate pagina.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.