Ga naar hoofdinhoud

Outdoor Gelderland van CDI3* naar CDI4*

Het internationaal paardensportevenement Outdoor Gelderland blijft upgraden. Dit jaar wordt er voor het eerst op viersterrenniveau dressuur verreden, waardoor het concours van dinsdag 30 juni tot en met zondag 5 juli in Arnhem nog meer topruiters zal aantrekken. De upgrade is mogelijk gemaakt door de Oostenrijker Gaston Glock en zijn echtgenote Kathrin, de sponsors van Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Gerco Schröder.

Gal en Minderhoud zullen net als afgelopen edities weer van de partij zijn en hun Kür op muziek op de zaterdagavond rijden. Outdoor Gelderland is tevens aangewezen als kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. De dressuurruiters kunnen in totaal 45.000 euro verdelen.

Voor de springruiters is de Grote Prijs van Gelderland op 1.55m niveau op zondagmiddag. Voor hen ligt er in totaal 205.000 euro aan prijzengeld klaar.

Nieuw op Outdoor Gelderland is ook de selectiewedstrijd voor het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden op woensdag 1 juli. Het WK vindt begin augustus plaats in het Duitse Verden.

Op Outdoor Gelderland krijgt de succesvolle Horses Talentendag een spetterend vervolg, waarbij Horses.nl samen met het Adelinde Trainingscentrum en enkele topspringruiters op zoek gaat naar het springtalent van 2015.

Kijk hier voor meer informatie over Outdoor Gelderland.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.